Face Tonic Lotion

Pris:
97 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
107003
Antal:
Face Tonic Lotion 100 ml
    - Med Dittany olja och vildros-extrakt


    Om Produkten:

Detta är en anti-aging produkt som ingår i vårt Naturliga Beautox paket. Det är en fantastisk spray som bland annat innehåller destillerat rosvatten. Det är en fröjd att spraya vår Face Tonic Lotion i ansiktet och känna den underbara doften av blommor. Den ger en uppfriskande och fräsch känsla och det känns som att man väcker hyn och ger den ny energi. Detta är en produkt som alla tjejer behöver i sin handväska. Face Tonic Lotion är en djupt återfuktande formula för ansiktet som dessutom ger huden  en ”velvet-aktig” känsla.


    Användning:

Spraya dagligen efter att du rengjort ansikte och hals, och även efter att du applicerat din dagskräm. Kom ihåg att du även kan spraya Face Tonic Lotion efter du satt på dig ditt smink för att det ska hålla bättre.    Tips: 

Njut av uppfriskande ögonblick överallt genom att ha med dig Face Tonic Lotion i din handväska. Man behöver inte skölja av det.

Innehållsdeklaration: Rosa Damascena Flower (Rose) Water, Dictamus Creticus (Dittany) Oil, Alcohol Denat., Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea tree) Oil, Linalool, Limonene (components of essential oils, 100% natural