ALLMÄNNA VILLKOR

MyAroma är en del av Methafour Ind AB som är det juridiska namnet för företaget. Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör en beställning via www.myaroma.se och tillhörande sidor på vår sajt. Avtal ingås mellan dig och Methafour Ind AB (MyAroma) organisationsnummer 556509-2318 (Methafour IND AB).

Allmänt Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Leveranser Inom Sverige
Leveransinformation

Förväntad leveranstid från myaroma.se är mellan 3 - 5 arbetsdagar.( För slutsålda varor på lager kan det
ibland vara en leveranstid på upp till 2-3 veckor. Detta beror på att alla produkter är handgjorda och fabriken ibland kan ha leveranstid innan varorna kan skickas.) Observera att Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

Paket som inte hämtats ut:
Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Myaroma får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det kunden som får betala ny frakt. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet kommer till ditt utlämningsställe. För beställningar mot faktura, som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader (för närvarande 150 kr). Vi överlåter våra fakturor till PAYSON AB.

Försenad leverans
Om vi inte kan skicka din beställning i tid (se leveransvillkor) så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Priser
Alla priser är angivna i Svenska kronor inklusive svensk moms.

Betalningsalternativ
Antingen kan du betala med kort(se butik) via bank eller så kan du betala mot faktura.

Vi erbjuder betalsättet "PaysonFaktura" i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 0 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning (se leveransvillkor för vad som gäller för hud/hår och hygienartiklar). Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Fraktkostnad 49 Sek inom Sverige

Inom Sverige
Du får alltid fraktfritt på din beställning om ordervärdet överstiger 500 kr.

Utanför Sverige
För kunder utanför Sverige debiteras frakt enligt gällande priser hos Postnord, eventuell införselmoms och tullavgift är upp till mottagaren att betala.

Personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204).  Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa.

Garanti
Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare
Vi kan inte  ansvara för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning eller beställning.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel.
Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Övrigt
prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Myaroma  förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.


Force Majeure

Methafour Ind ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som vi inte kunnat råda över. Exempel på detta är allmän arbetskonflikt, krig, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter utgör befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om en sådan situation skulle uppstå skulle MyAroma informera dig i början och i slutet av situationen. Varar situationen i mer än två månader har både du och MyAroma rätt att häva köpet med omedelbar verkan.