MILJÖANSVAR

MyAroma värnar om din hälsa, på fler än ett sätt. En del kemikalier från dina hud- & hårvårdsprodukter går direkt genom huden in i din kropp. Resterande sköljs bort i dusch och handfat då du tvättar dig. Tänk allt schampoo, balsam och ansiktsrengöring som åker rakt ner i avloppet. Det sköljs bort men det betyder inte att det försvinner. Tvärt om. Kemikalier är onaturliga ämnen som i många fall inte är biologiskt nedbrytbara. Ämnen såsom EDTA & Triclosan som du finner i dina tvålar, krämer, deodoranter och tandkrämer fastnar inte i det aktiva kolfiltret i reningsverken och kan därmed även hamna i vårt dricksvatten. Kemikalierna stannar kvar i vattnets kretslopp. Detta vatten dricker du varje dag. Detta är inte hållbart varken för dig eller miljön. 

Naturlig hudvård är bra för din hud och din hälsa och innehåller enbart förnyelsebara råvaror och nedbrytbara ingredienser. 

 

VI BRYR OSS OM MILJÖN

Tillsammans gör vi stor skillnad 

Vatten

Vi jobbar för att minska kemikalier från skönhetsprodukter i hav och vatten. Detta genom att öka medvetenheten samt erbjuda ett icke-skadligt alternativ.

Miljö

Genom att enbart använda naturliga ingredienser i våra produkter bidrar vi till en bättre miljö. Alla ämnen i våra produkter är förnyelsebara samt nedbrytbara.

Kontakt

tfn: 08-7184040

(vardagar mellan kl. 9–16)

 

e-post: info@myaroma.se