OM OSS

MyAroma 100% Naturlig Hudvård


Vi erbjuder hud- & hårvårdsprodukter som är så pass naturliga att du kan äta dem. Vår verksamhet bygger på kvalité, miljö och hälsa. Allt för att du som kund ska få det bästa av naturen.

Vi vill symbolisera ett ekologiskt och miljövänligt val som är uppbyggande för både din hy och din hälsa.

MyAroma:s hudvårdsprodukter är helt ekologiska och innehåller enbart naturliga ingredienser. Produkterna utvecklas och framställs för hand i BioAroma-fabriken belägen på Kreta. Med naturliga råvaror från Medelhavet. MyAroma symboliserar ett ekologiskt val, med produkter som är beprövat bra för huden. Vi erbjuder en serie ansikts-, kropps- och hårvårdsprodukter som ger högt värde av näring och vitaminer. Allt för att du ska kunna fullborda din samling av vårdande, naturliga skönhetsprodukter där hemma. Vårt sortiment är helt fritt från kemikalier, syntetiska och giftiga tillsatser och hjälper din hud att återfå sin naturliga balans.

MyAroma är ett hälsosamt och hållbart alternativ när du väljer hudvård. Alla produkter är till 100% naturliga och av högsta kvalitet. Alla krämer är helt utan vatten, vilket gör dem mycket dryga. I produkter utan vatten växer inte heller bakterier på det sätt som det gör i konventionella hudvårdsprodukter, som alla innehåller vatten. 

 

Vi bryr oss om din hälsa
MyAroma - Mer än bara ett hudvårdsföretag

Produkterna är helt handgjorda

Produkterna vi säljer tillverkas på Bio-Aroma på ön Kreta. Här finner man några av de bästa råvarorna för huden. I medelhavsmiljön växer mängder av vårdande och läkande växter och mängder av oliver. Grekland är känd för sin fantastiska olivolja som brukar kallas Kretas flytande guld. Oljorna från Kreta har fantastiska egenskaper på huden. Sedan medeltiden har grekerna haft många hemligheter till en ungdomlig och hälsosam hud. Dessa hemligheter har samlats i de underbara BioAroma-produkterna. Varje produkt är gjord med kärlek och omsorg i en blomstrande by på Kretas landsbyggd. Produkterna är helt och hållet handgjorda och varsamt framtagna. Det läggs mycket omtanke bakom tillverkningen av varje produkt, för att de alla ska bli av högsta kvalitet.
 

HÖRT FRÅN KUND

Riktigt sköna produkter /Anders

Helt fantastiska produkter! Huden blir alldeles slät
/Karin

Jag kommer aldrig sluta använda naturliga produkter. De är helt otroliga för min hy!
/Lisa

För mer information e-posta till info@myaroma.se eller ring
08-7184040