KRÄMERNA TILLHuden är väldigt känslig för sol. Även om du inte bränner dig skadar solen din hud. Det visas i framtiden i form av mörka fläckar och tidigt åldrande. Det är därför viktigt att ta hand om sin hud innan, medan och efter du befinner dig i solen.

 

 SEMESTERN


Gör Ett Ekologiskt val
 

Experter larmar om farliga ämnen i solkrämer. Enligt studien kan de kemiska filter som används bidra till bildandet av ämnen som skadar hudceller när solkrämen trängt ner i
huden. 

Välj därför ekologiska solskydd och sola försiktigt.
 

Innan 
Innan du befinner dig i solen är det bra att återfukta och stärka huden. Det bidrar till en tåligare hud och jämnare bränna. Smörj in kroppen med en av våra fuktgivande kroppskrämer efter varje dusch. Full av näring

100% Natural Body Cream - Hydrating
220 kr

Dagligen då du vistas ute i solen
De flesta tänker på att skydda huden på solsemestern eller på stranden. Men då du tar dig till jobbet, då du shoppar eller kanske sitter på uteserveringen en sommardag blir din hud utsatt för lika mycket sol - något man inte alltid tänker på. Det är särskilt viktigt att skydda huden även under dessa tillfällen. Ta hand om din hud med vår skyddande och stärkande dagkräm och vårdande sololja.

100% Natural Face Cream - Med skydd
237 kr

Efter
Efter du utsatt huden för sol är den känslig och behöver näring. Våra kroppsoljor och hudkrämer består enbart av näringsrika, 100% naturliga och vårdande ingredienser. Perfekt för din hud efter en solig dag!

100% Natural Aloe Vera Gel
99 kr
100% Natural Body Cream - Hydrating
220 kr
100% Natural Anti Spot Night Oil
123 kr
100% Natural Body Cream - Elasticity
260 kr
100% Natural Almond Oil
64 kr
100% Natural Avocado Oil
87 kr

Aloe Vera

Vår Aloe Vera Gel med dittany olja är utmärkt efter en dag i solen. Den bygger upp huden och ger den näring.  Lugnar och vårdar brännan.