PRESENTKIT
-Ge en present till dig eller en vän-

Vi har samlat de perfekta presenterna till dina nära och kära

Till Syster & Broder

Ge bort en samling av produkter som ger näring till huden och bekämpar finnar och orenheter. Acne Treatment kittet är en komplett samling av närande krämer, peeling, ansiktsmask och rengörande produkter. En perfekt gåva.
Läs mer och köp här


Till Mamma

Ge bort en present som kommer uppskattas. I Naturlig Botox paketet finns allt en åldrande hud kan tänkas behöva, däribland uppfriskande och uppstramande krämer och serum av hög kvalité. En perfekt fördelsedagspresent eller morsdagspresent till mamma.
Läs mer och köp här

Till Pappa

Vad ska du ge pappa i år? Varför inte naturliga och hälsosamma hudvårdsprodukter. I Naturlig Botox paketet finns allt en åldrande hud kan tänkas behöva, däribland uppfriskande och uppstramande krämer och serum av hög kvalité. En perfekt fördelsedagspresent eller farsdagspresent till pappa.
Läs mer och köp här

Till Bästavän

Ge bort en omtänksam present till en vän. Alla produkter i vårt Kroppsvårds-kit består enbart av naturliga och vårdande ämnen. Hemligheten bakom en hälsosam hud som glänser av lyster finns i detta paket. En perfekt gåva till någon du gillar.
Läs mer och köp här