NATURLIG BEAUTOX

Vår dagliga 4-stegs-behandling kommer både motverka och radikalt minska dina befintliga rynkor. Bäst av allt är att det görs på ett helt naturligt sätt med 100 % naturliga och effektiva ingredienser.  I kittet ingår vårt Anti-Aging Eye Serum, 24h Anti-aging Face Cream, Face Tonic Lotion samt vår alldeles egna Aloe Vera Gel med anti-aging effekt.

100% NATURLIGA INGREDIENSER

För dig och din hälsa

"Nature gives you the face that you have at 20, but it is up to you to merit the face you have at 50." -Coco Chanel

Framförallt i anti-aging produkter är det vanlig förekommande med starka och skadliga kemikalier. Om du vill undvika dessa är vårt Naturliga Beautox paket ett bra alternativ. Här får du en samling av produkter som jobbar för att både motverka och radikalt minska dina befintliga rynkor.
Läs mer och köp Naturlig Beautox-kit 1 här

Nyhet! Vi har nu lanserat ett Naturligt Beautox-kit 2. I detta ingår även Antiage Deep filler wrinkle roll-on, ett fantastiskt stift som gör stor skillnad. Vi rekomenderar det starkt! 
Läs mer och köp Naturligt Beautox-kit 2 här

Dessa produkter ingår i Naturlig Beautox 1:

Naturlig Botox-kit

725 kr

MyAroma - Products So Natural You Can Eat Them

Varför bör du smörja in din hud med naturliga produkter?


Huden är det största organet på din kropp. Den är fantastisk på många sätt och skyddar dig mot miljön runt omkring dig. Men huden är känslig och lättpåverkad.
Visste du att allt du lägger på din hud absorberas direkt in i ditt blodomlopp på bara 26 sekunder? Till skillnad från allt det du äter som först passerar & filtreras genom mage, lever & njure. 
Detta medför att kemikalierna som finns i hudvårdsprodukter tar sig in i din kropp utan hinder. Dessa kemikalier smörjer du in dig med dagligen, och de cirkulerar nu i din  kropp. De orsakar i sin tur sjukdomar och hälsoproblem. Det är alltså minst lika viktigt att smörja sig ekologiskt som att äta ekologiskt,
Vad matar du din hud med?