LUFTRENARE
Lightair IonFlow 50 SurFace


DU ÄR VAD DU andas, Vilken luft vill du andas?

Luften inomhus är upp till 5 gånger mer förorenad än utomhus.


Varför du behöver en luftrenare
Vi tillbringar 90% av tiden inomhus, och därför är det så viktigt att vi har bra luft i vår inomhusmiljö. De flesta moderna hem är väl isolerade med liten eller ingen cirkulation av frisk luft, och luften inne kan faktiskt vara upp till fem gånger mer förorenad än luften utomhus!

En luftrenare minskar den allmänna luftföroreningen inomhus och ger en fräsch rumsluft. Luften blir fri  från damm,  kvalster,  pollen,  rökpartiklar och dålig lukt.

För den som har problem med allergi och astma, åkommor som blir allt vanligare, gör luftrenaren stor skillnad för att minska symptomen.

Luftrenaren eliminerar effektivt luftburna partiklar (med en storlek på 0,01–1,0 µm) såsom damm, rök, pollen,  bakterier,  virus,  svampsporer,   mögel, hudavlagringar  från djur och mycket mer. Du behöver bara stoppa i kontakten och sedan låta luftrenaren göra sitt jobb dygnet runt. IonFlow 50 har en låg energiförbrukning, mindre än 7 watt i timmen, och är väldigt tystgående med en ljudnivå på mindre än 5 dB. Den är anpassad för att rena rum på upp till 50 m².

Du gör vid behov enkelt ren uppsamlaren med varmt vatten och eventuellt lite diskmedel, och du behöver aldrig byta ut något filter.
IonFlow 50 Surface ger dig och din familj renare och hälsosammare luft! Den delar den fantastiska prestandan med Signature, Style och Solution och renar effektivt luften från de minsta partiklarna som anses vara mest skadliga för vår hälsa. Surface erbjuder en oslagbar kombination av fördelar; effektiv, tyst, filterfri, ozonfri, energisnål, användarvänlig och ekonomisk! Lightair revolutionerar branschen för luftrenare genom att förena high-tech funktionalitet, storskalig tillverkning och design. Surface är ett bra exempel på detta med sitt perfekt transparenta ställ i formsprutat plast och kvalitativa detaljer. Med sitt kortare ställ på 56 cm passar den perfekt på ett bord, skrivbord eller på golvet.


registrera din garanti:

http://www.lightair.se/support/1406591-support


 

Luftrenare

Pris:
2 790 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P942277
Antal:

Fria radikaler påskyndar en mängd olika åldersprocesser i kroppen. De bildas hela tiden inom oss bara genom att vi andas, men mängden ökar när vi utsätter oss för luftföroreningar och kemikalier i omgivningen.