KROPPSVÅRD

De flesta rengör och smörjer in huden i ansiktet två gånger dagligen, men hur ofta får din kropp samma behandling? Även huden på din kropp är i behov av återfuktning, exfoliering och näring. Med vårt Kropppsvårds- set får din kropp allt den behöver för att glänsa hälsosamt och dofta ljuvligt. I kittet ingår vår Body Hydrating Creme, Cellulite Creme och Glycerin Lofah Soap/peeling.

100% NATURLIGA INGREDIENSER

Huden på kroppen är i stort behov av återfuktning men blir många gånger mindre uppmärksammad än huden i ansiktet. Med en väl omhandetagen kroppshud känner man  stor skillnad. En frisk hud är mjuk, slät och återfuktad. Den glänser från insidan ut. Man ser tydligt vilka som tar väl hand om sin hud och inte. Låt My Aroma visa dig vägen.

Läs mer och köp Kroppsvård-paketet här

Vilket paket bör jag välja?

Vi erbjuder nu 2 olika kroppsvårdspaket. De är båda utformade för att ge dig en komplett kombination av produkter som vårdar din hud.
Det som skiljer dem åt är att kroppspaket 1 innehåller en speciell cellulitkräm och kroppspaket 2 innehåller istället en unik elasticitetskräm.

Det första kittet är anpassat för dig som vill få en riktigt djup återfuktning och öka cirkulationen i huden för att motverka och elimiminera celluiter.

Det andra kittet är anpassat för dig som vill förbättra hudens utseende. Elasticitetskrämen hjälper nämligen huden att bli mer tight och förhindrar att huden förlorar elasticitet och spänst. Den förhindrar hudbristningar, minskar dess storlek och bleker dess färg. Gäller även ärr.
 

Dessa produkter ingår i Kroppsvårdspaket 1:

635 kr

Dessa produkter ingår i Kroppsvårdspaket 2:

635 kr

Varför bör du smörja in din hud med naturliga produkter?

Huden är det största organet på din kropp. Den är fantastisk på många sätt och skyddar dig mot miljön runt omkring dig. Men huden är känslig och lättpåverkad.
Visste du att allt du lägger på din hud absorberas direkt in i ditt blodomlopp på bara 26 sekunder? Till skillnad från allt det du äter som först passerar & filtreras genom mage, lever & njure. 
Detta medför att kemikalierna som finns i hudvårdsprodukter tar sig in i din kropp utan hinder. Dessa kemikalier smörjer du in dig med dagligen, och de cirkulerar nu i din  kropp. De orsakar i sin tur sjukdomar och hälsoproblem. Det är alltså minst lika viktigt att smörja sig ekologiskt som att äta ekologiskt,
Vad matar du din hud med?