ACNE TREATMENT

Vi vet hur mycket acne och finnar kan förstöra din vardag. Det sliter på
ditt humör lika mycket som på ditt självförtroende. Ge vår Acne
Treatment en ärlig chans och vi lovar att du kommer tacka oss. Detta är
den första riktigt effektiva naturliga behandlingen mot acne. I paketet
ingår vår Face Peeling, Face Mask With Green Clay, Lemon Glycerin
Soap, Tea Tree Oil, Purifying Cream samt Aloe Vera Gel.

100% NATURLIGA INGREDIENSER

För dig och din hälsa
         Det fungerar 
         verkligen

Varför bör du smörja in din hud med naturliga produkter?


Huden är det största organet på din kropp. Den är fantastisk på många sätt och skyddar dig mot miljön runt omkring dig. Men huden är känslig och lättpåverkad.
Visste du att allt du lägger på din hud absorberas direkt in i ditt blodomlopp på bara 26 sekunder? Till skillnad från allt det du äter som först passerar & filtreras genom mage, lever & njure. 
Detta medför att kemikalierna som finns i hudvårdsprodukter tar sig in i din kropp utan hinder. Dessa kemikalier smörjer du in dig med dagligen, och de cirkulerar nu i din  kropp. De orsakar i sin tur sjukdomar och hälsoproblem. Det är alltså minst lika viktigt att smörja sig ekologiskt som att äta ekologiskt,
Vad matar du din hud med?

MyAroma - Products So Natural You Can Eat Them

Många acne-krämer och behandlingar sliter och torkar ut huden. Detta lämnar huden stram och känslig. Det är viktigt att vara försiktig och ta hand om sin hud även om man har finnig och acnebenägen hud. I framtiden kan det annars leda till tidigt åldrande, rynkor och ärr. Vår Acne Treatment är vårdande för din hud samtidigt som det jobbar effektivt mot finnar och acne ärr.  Läs mer och köp Acne Treatment

Dessa produkter ingår i Acne Treatment:

520 kr

Kost & Hudvård


Ät rätt kost för bästa resultat

Bearbetad spannmål såsom ljust bröd har visat sig ge finnar. Detta eftersom att det snabbt ger en hög blodsockerhalt, vilket frisätter stora mängder insulin samt det insulinliknande ämnet IGF-1. Det leder sedan till en ökad produktion av manliga könshormoner som i sin tur stimulerar huden att producera mer sebum (fettet som akneframkallande bakterier älskar).

​Läs mer om detta här