SPECIALKIT
-Ge en present till dig eller en vän-

EN HÄLSOSAM GÅVA

Att smörja in sig ekologiskt är mer än bara en trend. Det är en förändring till ett hälsosammare liv. Du tillåter din hy att jobba på ett naturligt sätt och kroppen renas från alla de kemikalier du tidigare smörjt in dig med

NATURLIG BOTOX

Du behöver inte lägga dig under nålen för att få effekten som botox har. Vår dagliga 5-stegs-behandling kommer både motverka och radikalt minska dina befintliga rynkor. Bäst av allt är att det görs på ett helt naturligt sätt med 100 % naturliga och effektiva ingredienser.  I kittet ingår vårt Anti-Aging Eye Serum, 24h Anti-aging Face Cream, Face Tonic Lotion samt vår alldeles egna Aloe Vera Gel med anti-aging effekt.

KROPPSVÅRD

De flesta rengör och smörjer in huden i ansiktet två gånger dagligen, men hur ofta får din kropp samma behandling? Även huden på din kropp är i behov av återfuktning, exfoliering och näring. Med vårt Kropppsvårds- set får din kropp allt den behöver för att glänsa hälsosamt och dofta ljuvligt. I kittet ingår vår Body Hydrating Creme, Cellulite Creme och Glycerin Lofah Soap/peeling. 

ACNE TREATMENT

Vi vet hur mycket acne och finnar kan förstöra din vardag. Det sliter på ditt humör lika mycket som på ditt självförtroende. Ge vår Acne Treatment en ärlig chans och vi lovar att du kommer tacka oss. Detta är
den första 100 % effektiva naturliga behandlingen mot acne. I paketet ingår vår Face Peeling, Face Mask With Green Clay, Lemon Glycerin Soap, Tea Tree Oil, Purifying Cream samt Aloe Vera Gel.

PRESENT KIT

Ge en omtänksam present till någon du gillar.
Att smörja in sig ekologiskt är mer än bara en trend. Det är en förändring till ett hälsosammare liv. Du tillåter din hy att jobba på ett naturligt sätt och kroppen renas från alla de kemikalier du tidigare smörjt in dig med. Ge bort denna hälsosamma gåva.