Vårdande Oljor

Naturliga oljor är bra för sprött och skadat hår. De är lugnande och mjukgörande och ger ett naturligt skydd mot slitage. Håret blir naturligt glansigt och får en bättre lyster.

Du kan använda oljorna för styling, låta den sitta i under natten eller vira in håret i en fuktig handduk och göra en Hot Treatment i bastun. 

100% Natural Argan Oil

Arganolja
- För ett vackert och starkt hår


Denna värdefulla olja är ofta kallad "flytande guld". Den är extremt rik på nyttiga näringsämnen, inklusive  vårdande antioxidanter, fettsyror och vitamin E. Arganoljan vårdar dina slitna toppar och ger hela ditt hår styrka och skydd mot slitage.
Anledningen till att denna olja är en populär hårvårdsprodukt är för att den verkligen gör håret mjukt, sileslent och glansigt. Håret blir lättare att reda ut och styla. Den absorberas snabbt i håret och tar samtidigt bort frissigt hår.

​Arganoljan är dyrare än andra oljor på grund av dess begränsade utbud och ökade globala efterfrågan.

Läs mer om arganoljan och köp den här

137 kr
100% Natural Avocado Oil

Avokadoolja - vårdar dina slitna toppar och ger hela ditt hår styrka och glans

Avokadoolja är en riktigt bra återfuktande olja för torrt, sprött och skadat hår. Den har en lätt formula som enkelt absorberas in i håret och hårbotten. Det innehåller många näringsämnen såsom vitaminer A, B, D, E, protein, aminosyror, järn, koppar, magnesium och folsyra. Alla dessa näringsämnen är vårdande för håret och hårbotten, och ger näring för en bättre hårväxt.

Oljan skyddar håret mot slitage från exempelvis värme och sol.Läs mer om avokadooljan och köp den här

87 kr
100% Natural Jojoba Oil

Jojobaolja
- Gör underverk för torrt och slitet hår


Mycket lätt formula - Håret lämnas friskt och glänsande utan att kännas oljigt

Jojobaolja är en lätt men ändå djupt närande olja som är rik på vitamin E. Denna speciella olja är perfekt för dem med fet hy eller fint hår, som behöver en fuktgivande olja som snabbt absorberas, utan att lämna en fet yta.

Läs mer om jojobaoljan och köp den här

130 kr
100% Natural Almond oil

Mandelolja - För ett glansigare och fylligare hår. Stärker och vårdar.

Mandelolja innehåller många näringsrika ämnen för ditt hår, såsom Omega-3 fatty acid, Vitamin E och magnesium. Det verkar vårdande och stärkande på håret. Oljan ger ett naturligt skydd mot slitage. Mandelolja är optimalt för att behandla håravfall och skadat hår. Utmärkt vid styling. Några få droppar räcker för att tillföra glans till ett annars livlöst hår. Håret blir silkeslent. 

Läs mer om mandeloljan och köp den här

64 kr
100% Natural Grapeseed Oil

Druvkärnolja är stärkande för håret och ger näring till hårfibrerna

Druvkräneolja är en något lättare formula. Man brukar säga att den ligger mittemellan olivolja och jojoba olja.

Druvkärneolja är perfekt för att återfukta och vårda torrt hår eftersom att det är en något lättare formula än olivolja eller kokosolja. Håret kommer därmed inte  kännas fett och oljigt. Håret lämnas friskt och glänsande. Druvkärneolja hjälper till att låsa in fukt och förebygga frizzighet, kluvna hårtoppar och sprött hår.

Läs mer om druvkärnoljan och köp den här

93 kr